Kru‘ te *ebo “Prvi put u životu idem u Njemačku“ – izjava je popularnog hrvatskog komičara, Jadranka Hodaka poznatijeg kao Bloger Krule. Obožavan na društvenim mrežama i izvan njih, popularni satiričar i Ličanin Jadranko stiže u nekoliko njemačkih gradova, nakon uspješno odrađene turneje u Irskoj.

U organizaciji Propuh & Promaja Entertainmenta, Jadranko prvi nastup započinje u gradu Stuttgartu, 29.03 u Cafe Topas (Theodor-Heuss-Str. 28). Karte za događaj možete kupiti na ovom linku a dan nakon, 30.3 turneja smijeha i odlične zabave nastavlja se u Frankfurtu u O’Reilly’s (Am Hauptbahnhof 4) a karte za taj event možete kupiti na ovom linku.

Posljednjeg dana DOJČLAND TOUR-a, 31.3 na redu je i München. Nastup Kruleta možete pratiti u SUBSTANZ CLUB-u na adresi Ruppertstraße 28. Karte možete kupiti na ovom linku: eventbrit

Portal Život u Münchenu vas vodi na nastup 31.3 i najbržim čitateljima daruje 2 karte. Sve što trebate napraviti je da na našoj fb stranici Život u Münchenu u komentaru ispod objave ovog članka označiti osobu s kojom želite ići.

Propuh & Promaja Entertainment i kako smo došli na ideju?

S obzirom da krca Hrvatske kafane, i da mu je nastup smijeh, odlučili smo se nekako krenuti s Irskom… nakrcali smo Dublin i Cork… bilo je i više nego super.. pojavili su se upiti za Njemačku… i evo, uspjeli realizirati:-)

Organizatori napominju da je broj mjesta ograničen, tako da prodaja karata funkcionira po principu tko prvi, njegova djevojka.

Više o nastupu Jadranka Hodaka i Dojčland touru možete čuti i ovog petka 8.3 u 39 radijskoj emisiji “PUTOKAZ“ Dejana Đukića koji je i medijski pokrovitelj turneje i događaja u Münchenu.