Iako trgovinama s prehrambenom ponudom nije zabranjeno raditi kao i odlazak u trgovinu, možete izbjeći direktni odlazak u kupovinu i kontakt sa ljudima kupovinom osnovnih namirnica putem interneta.

Istražili smo gdje bi mogli kupiti neke namirnice ukoliko ste spriječeni izaći u kupovinu.

Amazon fresh – pregledna trgovina u sklopu glavne stanice Amazona daje pregled svih namirnica po kategorijama. Da bi naručili sve što vam je interesantno iz ponude trebali bi plaćati mjesečno 7,99 eura  što je po meni minus.

Ukoliko naručite proizvode s vrijednošću većom od 40 eura nećete platiti dostavu, dok za narudžbu manju od 40 eura platit ćete 3,99 eura.

Bringmeister.de iz EDEKEOd svježeg voća i povrća, do mliječnih proizvoda i mesa do smrznutih proizvoda. Uz cijeli asortiman s velikom ponudom sniženih proizvoda možete uštedjeti i na popustima koji se nude svaki tjedan. Minimalna vrijednost narudžbe mora biti 50 €

REWE Lieferservice – nudi kompletnu ponudu proizvoda i ako ste novi kupac nećete platiti dostavu za isporuku prve kupnje. Ono što mi se sviđa je da će vam dostaviti sve naručeno bez obzira na kojem katu živite. Da bi ostvarili dostavu, morate naručiti robe za najmanje 50 eura a naknada za dostavu ovisi o datumu isporuke i vrijednosti narudžbe i kreće se između 0 i 5,90 eura.

Ukoliko želite naručiti samo piće to možete putem stranice Durstexpress. Nude veliki izbor vode, sokova i limunada, kave, čaja i mlijeka te alkoholnih pića.

 

Ukoliko ste kupovali preko nekog od navedenih servisa, možete nam napisato svoje iskustvo kupovine na email: info@muenchen-life.com