Nakon odličnih nastupa za naše ljude po Skandinaviji, Austriji i Irskoj, vrijeme je da se najpoznatija komičarka Balkana malo zaleti i do Njemačke. Naime Marina Orsag je ove godine proglašena za europskog heroja humora povodom čega nastupa u Amsterdamu i Leeuwardenu u Nizozemskoj. Kako ne voli prazan hod, odlučila je spojiti odlazak do Nizozemske sa nastupima na našem jeziku po Njemačkoj, a 14.06. stiže u München i to u Grand Cafe Bar & Grill u Lindwurmstrasse 48 s početkom u 21h.

Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma. Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj. U trinanaest godina karijere iza sebe ima preko 2500 nastupa u regiji i svijetu, titulu najbolje stand-up komičarke Balkana 2013., najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015, te sada europskog heroja humora 2018.
Više: http://studiosmijeha.hr/komicar/marina-orsag/

Dođite i nasmijte se do suza Marininom odličnom, životno energičnom humoru uz njen Best of stand up.

Cijena ulaznice: 10 € u pretprodaji, 12 € na dan showa.

Ulaznice možete kupiti od 08.06. na šanku Grand Cafea.

Online ih možete kupiti uplatom na Pay Pal račun od Kulturne mreže (info@kulturna.net), samo upišete svrha uplate: Minhen Marina Orsag.

Također ih možete i rezervirati u Facebook inbox Kulturna mreža sa naznakom: Minhen Marina Orsag.

Želite s nama na odličnu dozu smijeha i zabave? Darujemo 1×2 ulaznice za najbržeg čitatelja ili čitateljicu. Sve što trebate je brzo se javiti na naš email: info@muenchen-life.com sa vašim podatcima kako bi ste na ulazu mogli podići vaše ulaznice.

PS. Vaše podatke naravno nećemo spremati ni dilati ni sa kim.

Vidimo se u Grand Cafeu!