Start Upoznajmo grad Ideja za nedjeljni izlet: Deutches Museum

Ideja za nedjeljni izlet: Deutches Museum

0
Ideja za nedjeljni izlet: Deutches Museum

Deutsches Museum u Münchenu privlači posjetitelje na spektakularan način. Sa svojih 66.000 četvornih metara izložbenog prostora, Deutsches Museum jedan je od najvećih znanstvenih i tehnoloških muzeja na svijetu. Iz muzeja su izjavili da im je cilj prezentirati znanstvene sadržaje, ali prije svega, da bude “živ“.

Osnovan 1903. godine, znanstveni i tehnološki muzej kojeg posjeti više od milijun posjetitelja nudi sveobuhvatnu svjetsku zbirku izvornih izložaka. Jedna od vrijednih stvari koja će vam ostati u dugom sjećanju je “must visit“ u Münchenu.

30.000 izložaka iz više od 50 tematskih područja

Sa oko 30.000 izložaka, posjeta muzeju čini se, težak izbor i odluka što sve posjetiti i pogledati. Posjet cijelom muzeju u jednom danu gotovo je nemoguća misija.

Cijena karata

Dnevna karta 11 eura
– Za djecu pd 6 do 15 godina 4 eura
– Za djeca do 5 godina besplatno

Adresa: Museumsinsel 1, 80538 München

Do muzeja možete doći vrlo jednostavno. S-Bahnom do stanice Isartor ili tramvajskom linijom 16. Ukoliko se odlučite doći vlastitim automobilom, što se nikako ne preporuča, parking je dostupan u garaži Böhringer (Baaderstraße 6) ili u garaži Gasteig (Rosenheimer Straße 3).

Radno vrijeme: svakodnevno od 9 do 17 sati, posljednji ulaz 16 sati

Ukoliko bi željeli razgledati muzej, nemate s kime ili jednostavno nekome drugom s kim bi željeli posjetiti muzej nije dovoljno atraktivan, u grupi Život u Münchenu potražite pratnju.

Uskoro nekoliko fotografija i video obilaska muzeja.