Korona, prehlada ili gripa? To više nitko ne zna i u čemu je razlika, ali ukoliko ste otišli doktoru po pitanju suhog kašlja, glavobolje i grlobolje, po informacijama Instituta Robert Koch vjerojatno imate corona virus.

Iako osobno sve manje vjerujem da je corona virus toliko opasniji virus u odnosu na ostale sezonske virusne infekcije koji se javljaju svake godine u jesen poput gripe, corona virus ima skoro iste simptome kao prehlada i gripa pa se s pravom možemo svi zapitati u čemu je razlika.

Novo nenormalno kaže; ukoliko samo kišete i malkice vas grebe grlo, radi se o normalnoj prehladi i ne trebate odmah trčati doktoru ali ukoliko imate simptome poput suhog kašlja, temperature, umora, grlobolje, glavobolje i bolova u tijelu i traje danima, vrlo vjerojatno ste zaraženi virusom corone.

Ne znam za vas ali toliko sam puta preležao par dana u krevetu zbog gripe sa osjećajem kao da vas je pregazio vlak, s piramidom maramica oko kreveta i takvom količinom limunovog soka u organizmu da kad se porežem curi limunada umjesto krvi, sve više pomišljam da taj corona virus imamo svi i da je bio među nama oduvijek, samo što se mijenja iz sezone u sezonu.

Kako god bilo, ostanite mi zdravo i negativno (što se korone tiče) i budite pozitivni.