Početak sniježnih oborina u Münchenu rezultira i prometnim kaosom. Kako na cestama među automobilima, tako i sa gradskim prijevozom i željeznicom. S-bahni kasne ili jednostavno ne dođu, ne voze od jednog do drugog dijela, što rezultira kašnjenjima mnogih koji idu prema svojim destinacijama. Nekako mislim da je najgore ljudima koji ujutro rano idu na posao i ne znaju što ih čeka u 5-6 sati. Kako sam osobno iskusio ne dolazak S-bahna po ovoj hladnoći koja pogađa München u večernjim satima, a to mi je jedini prijevoz do mjesta gdje živim, tražio sam informacije kako si pomoći i zašto S-bahn ne vozi i naletim na Facebook grupe za svaki S-bahn u Münchenu.

U grupi osim informacija iz prve ruke o kašnjenju S-bahna, možete eventualno organizirati carsharing, ponuditi nekome prijevoz ili dijeliti troškove taksija do najbližeg U-bahna.

Grupe su na njemačkom jeziku.

Hilfe, wenn die S1 wieder ausfällt

Hilfe, wenn die S2 wieder ausfällt

Hilfe, wenn die S3 wieder ausfällt

Hilfe, wenn die S4 wieder ausfällt

Hilfe, wenn die S6 wieder ausfällt

Hilfe, wenn die S7 wieder ausfällt

Hilfe, wenn die S8 wieder ausfällt

Hilfe, wenn die S20 nicht kommt

Kliknite na vezu svoje linije S-Bahna i prebacite se na Facebook. Ako imate Facebook račun, možete se besplatno pridružiti grupi. Čitajte postove, pitajte za savjet ili ponudite pomoć.