29.11.2019 godine je u Minhenu otvorena poslovnica brzorastućeg branda koji se zove Superfly. Šta je u biti Superfly?
Superfly je njemačka podružnica inače originalno američkog giganta Circus Trix koji ima preko 360 poslovnica u trampolinskom biznisu u svijetu.
Radi se o zatvorenim prostorima gdje se nalaze različite vrste trampolina dodatno začinjeno sa parkour postavkama tako da je cijeli koncept baziran na aktivnoj zabavi. Tako je nakon 7 lokacija od Dortmunda do Bochuma gdje se nalazi i centrala firme i Minhen napokon dobio svoju lokaciju. Firma inače upošljava oko 800 ljudi na 8 lokacija.
Minhenska lokacija se nalazi na adresi Martin Kohllar str 4, 81829 u Minhenu.  Minhenski trampolin park se proteze u novogradnji na 4000 m2. Prostor je izuzetno funkcionalan i pored prijemnog dijela sadrži muško ženske svlačionice, restoran bar te sami prostor trampolinskog parka.
Da bi uopće mogli kupiti ulaznicu potrebno je da se registrirate. Naravno sve ovo možete obaviti i online na adresi  https://superfly.de/muenchen/ te možda uštedjeti nešto vremena. Sam proces registracije se odvija na terminalima na samom ulazu i kada sve obavite na email dobijate konfirmacijski email i onda možete da kupite ulaznice na porti.
Cijene su u nekom normalnom rasponu za ovakvu zabavu i bazirane su na vremenskom intervalu koji planirate provesti i to od 60, 90 ili 120 minuta. Cijene variraju od toga dali je radni dan ili vikend te se kreću od 9 eur po osobi (djeca do 6 godina) radnim danom do u biti nekih 14 eura za odrasle. POred cijene ulaza morate još da platite 2 eura za čipiranu narukvicu koja sadržava vaše podatke tako da sljedeći put nemorate da prolazite registraciju i 2,5 eura za neklizajuće čarape koje su obavezne u ovakvim prostorima i koje vam ostaju u vlasništvo.  Nisam baš shvatio neophodnost narukvice za 2 eura no jednostavno je tako.  Kompletan cjenik možete pronaći ovdje:  https://superfly.de/muenchen/preise.html
Sam prostor trampolinskog parka je veoma drobro osmišljen pa tako prije samog ulaza pogledate kratki filmić koji vam daje osnovne upute o ponašanju unutar prostora te sigurnosne smjernice kako bi u jednom komadu izašli iz prostora. Sve je podređeno sigurnosti i doista nisam vidio niti jedan segment za koji bi se moglo reći da je rizičan tako da i svoje najmlađe možete bez pretjeranog straha da pustite da se zabavljaju. A mjesta za zabavu je doista puno. Od najobičnijih trampolina pa do onih preko kojih se možete lansirati u tankove sa spužvom koja vam amortizira pad. Tu je i leteća košarka, zip line koji još (nažalost) nije bio u funkciji, Ninja parkour poligoni pa sve do borilišta gdje se možete okušati u balansiranju i borbi jedan na jedan. Uslužno i ljubazno osoblje je svakog trenutka na raspolaganju.
60 minuta koje smo proveli uživajući u ovom zadnju su nam bile sasvim dovoljne. Za neki duži boravak doista treba imati i kondicije. U restoran baru koji se nalazi u sklopu objekta možete potražiti okrepu i pojesti nešto a i organizirati proslavu rođendana.
 
Nama se boravak u Superflyu veoma svidio i preporučujemo ga svima koji su žedni adrenalinske zabave a super je i to što pored same zabave sigurno ćete dobiti upalu mišića jer zabava i sport definitivno pašu jedno uz drugo.
Mi imamo za vas 2 VIP ulaznice koje će osvojiti jedan sretni dobitnik koji do 13.12.2019 pošalje svoje kontakt podatke na email: umornikonj@gmail.com te ćemo dobitnika/dobitnicu izvući 16.12.2019. slučajnim odabirom.
Sviđa vam se članak? Lajkajte i podijelite dalje
error20