Markus Söder premijer Bavarske i zaštitnik bavaraca od corona virusa, obznanio je javnosti da će od 8. lipnja dopustiti ljudima da se vrate treniranju u teretanama, fitnes studijima, plesnim školama i dvoranama za penjanje.

Da debilana u doba korone bude još zabavnija, u plesnim školama je moguć beskontaktan ples ili ples sa stalnim partnerom a to znači da ne smijete plesati sa biljakama, životinjama ili nedaj Bože drugim osobama ako nisu stalni partneri.

Od 8. lipnja moći ćete se ići i kupati i to samo u javno otvorene bazene i bazene spa centara na otvorenome jer bazeni, wellnesi i saune u zatvorenome ostaju zatvoreni do daljnjih uputa zaštitnika svih bavaraca Markusa Södera.

Timski sportovi na otvorenom

Ekipni sportaši također mogu ponovno trenirati zajedno i to ako se trening odvija na otvorenom, dopuštene su grupe do 20 ljudi.

Za sve ljubitelje kazališta, kina ili koncerata najava je popuštanja mjera od 15.lipnja i to pod strogim higijenskim mjerama. Nije jasno baš kakve su to stroge mjere ako znamo da iste ne postoje u trgovačkim centrima ili trgovinama u koje dnevno pohodi nekoliko tisuća ljudi.

Na događanja u zatvorenim prostorima bit će dopušteno do 50 osoba, a na otvorenom do 100.

Što mislite o ovoj temi? Pišite nam na email info@muenchen-life.com