Cijenjeni čitatelji i suradnici portala. Moje ime je Andrej i velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti novi portal namjenjen svima kojima vole, rade i žive u Münchenu.

Kako se bavim dugi niz godina izradom web stranica, odlučio sam izraditi i web stranicu za “naše ljude“ sa raznoraznim temama vezanima za životu u Münchenu. Kao administrator grupe Život u Münchenu koji i sam živi odnedavno u Münchenu, svakodnevno prolazi  kroz sve kao i svi  koji dođu u ovaj grad, uvidio sam potrebu da napravim posebno mjesto sa korisnim, informativnim, zanimljivim i provjerenim informacijama koje će biti svima dostupne.

Svjestan sam da je internet prepun razno raznih informacija koje su od koristi, pomno sam razradio teme za koje mislim da će biti od velike pomoći svima, a u kojem smijeru će sve ići, najbolje ćete pokazati vi koji tražite i čitate informacije.

Kako nisam sin tajkuna, političara i sličnih uhljeba, politiku ćemo zaobići u širokom luku a teme koje su već prožvakane nekolio puta o startu u Njemačkoj po razno raznim grupama iste tematike, obradit ćemo na osnovu vlastitih iskustava i iskustava raznih članova.

Pozivam sve zainteresirane koji se žele priključiti radu portala, da mi se pridruže kako bi kreirali jedinstveno mjesto korisnih informacija iz svakodnevnice svima, koji razmišljaju o dolasku ili već žive u Münchenu, bez obzira na nacionalnost i vjersku pripadnost. Javite se kroz kontakt obrazac, dajte ideju kako se možemo poboljšati, napišite kritiku a nećemo imati ništa ni protiv pohvale 🙂

S osobitim poštovanjem
Urednik