Da je Zagreb pun života i u Uskršnje vrijeme najbolje dokazuje ponuda koju možete pogledati na stranicama Turističke zajednice grada Zagreba, brojne najave sajmova, koncerata i raznih drugih događanja mame već tjednima svojim najavama, no osim njih tu je još jedan neizostavan dio svake zagrebačke kalendarske godine, a to je proljeće u Zagrebu. Onaj tko tvrdi da je Advent u Zagrebu najljepše vrijeme Zagreba, taj sigurno nije posjetio Zagreb u proljeće. Proljeće u Zagreb ima svog vjesnika, magnolije su to na Trgu kralja Tomislava koje svake godine starom “ulazu u grad“ pružaju onu očaravajuću i prepoznatljivu vizuru.

foto:licegrada.hr

Zagreb je u proljeće zaista prekrasan, za zadnjih godina uređeni su brojni javni prostori i mnoge fasade prepoznatljive arhitekture grada koji se nema čega sramiti ni pred najljepšim europskim gradovima.

Pogledaj apartman koji sam nam našla!

Donosimo vam veliku priču o malom apartmanu Sarah Grey koji je smješten u ulici Prolaz Jurja Ratkaja na broju 1. ili kako to kažu zagrepčani u Ratkajevom prolazu na broju 1. Ovaj apartman od 47 m2 udaljen je od glavnog gradskog trga svega 10 minuta – pješice, i nalazi se nasuprot parkiralištu u kojem možete ostaviti svojeg limenog ljubimca za svog posjeta Zagrebu.

Ovaj novouređeni apartman kategoriziran je s 4 zvjezdice i sa svojim radom upravo započinje za Uskršnju sezonu 2019. te svim svojim prvim Uskršnjim gostima nudi noćenja po promotivnom sniženju od 20 %!

Zanima vas kako Apartman Sarah Gray izgleda iznutra? Pogledajte ove 360º fotografije na Google-u!

Apartman Sarah Gray opremljen je flat internetom, smart televizorima koji se nalaze u dnevnom boravku i spavaćoj sobi. U kuhinji su gostima na raspolaganju svim potrebni aparati i uređaji za ugodan posjet Zagrebu. U spavaćoj sobi bračni je krevet veličine 180 x 200, a iste veličine je i kauč u dnevnom boravku što omogućuje ugodan smještaj i do četiri osobe. Za najmlađe osiguran je i (putni) krevetić kako bi roditeljima olakšali boravak. U sklopu spavaće sobe nalazi se i walk-in garderoba s pisaćim stolom kako bi onima kojima je radni stol potreban i na kraćim odmorima omogućili i radni kutak.

“U ovaj apartman najviše vremena smo trošili razmišljajući što gosti na kraćim putovanjima i posjeti Zagrebu zaista trebaju. Jedan od razloga je i taj detalj zašto apartman nema garderobnog ormara. Svi mi danas putujemo i živimo brzo, i zato smo rađe napravili prostor u kojem jednostavno i bez razmišljanja možeš odložiti svoj kofer i ono što si ponio za par dana nego da ga nepotrebno popunjavamo nekim ormatrima, no zato smo kod projektiranja inzistirali na radnom stolu za kojeg možeš sjesti i odgovoriti na bitne mailove i slično.
Mnogi nas pitaju zašto ime Sarah Gray? Sarah je ime naše kćerke kojoj smo na jedan način posvetili ovaj “poslovni poduhvat“ u koji se upuštamo, a Gray, jer nam se svidjela kombinacija žute, bijele i sive boje u koju su obojeni zidovi i daju jednu prepoznatljivost apartmanu.“ 
za muenchen-life.com govore nam supružnici Kristina i Matija koji su nas proveli ovim predivnim apartmanom.

Apartman Sarah Gray možete bookirati na Airbnb.com-u ili Booking.com-u, ili putem Facebook stranice (koristite inbox):

 

Idući tjedan vodimo vas u apartman Purple Maria – idealan smještaj za one koji Zagreb posjećuju privatno ili poslovno i potreban im je low budget smještaj na kraća razdoblja.

 

Želite oglasiti svoj apartman? Kontaktirajte nas putem emaila info@muenchen-life.com

Sviđa vam se članak? Lajkajte i podijelite dalje
error20